Трособен Стан Lux Влае A1003

 • Објавено на: 15 Февруари 2022
 • Шифра: A1003
 • Цена: €400 EUR
 • Депозит: €400 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Влае
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 65 m2
 • Спрат: /
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Луксузен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Издавам луксузно наместен стан приземје, 65 м2, во Влае позади Тинекс,станот опремен со сета потребна покуќнина, многу мирна локација, со гаража и паркинг место, изформации по 18 ч, цена по договор

Тип: Изнајмување | Место Влае

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.