Двособен Мичурин A1008

 • Објавено на: 15 Февруари 2022
 • Шифра: A1008
 • Цена: €230 EUR
 • Депозит: €230 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Аеродром
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 47 m2
 • Спрат: 6
 • Соби: 2
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

СЕ ИЗНАЈМУВА СТАН 47М2 - ДНЕВНА, ОПРЕМЕНА КУЈНА, СПАЛНА, БАЊА И ТЕРАСА МИЧУРИН ВО БЛИЗИНА НА ОУ БЛАЖЕ КОНЕСКИ ВО ЗГРАДАТА СО КАМ МАРКЕТ
СТАНОТ Е СО ОДЛИЧНА ЗВУЧНА И ТЕРМО ИЗОЛАЦИЈА. ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ СО ИНВЕРТЕР КЛИМА ВО СЕКОЈА СОБА. КАТ 6 ОД 7, СО 2 ЛИФТА. СВЕТОЛ СТАН СО ОТВОРЕН ПОГЛЕД, ОРИЕНТАЦИЈА ЗАПАД. СЛОБОДНО ПАРКИРАЊЕ ВО БЛИЗИНА НА ЗГРАДАТА (НЕ Е ЗОНСКО).
СЕ ИЗНАЈМУВА ЗА КАНЦЕЛАРИЈА, СО ДОГОВОР НАЈМАЛКУ НА 1 ГОДИНА.
ЗА ПЛАЌАЊЕ 6 МЕСЕЦИ ОДНАПРЕД ИМА КОРЕЦИЈА НА ЦЕНАТА.

Тип: Изнајмување | Место Аеродром

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.