Трособен стан Козле A1009

 • Објавено на: 16 Февруари 2022
 • Шифра: A1009
 • Цена: €220 EUR
 • Депозит: €220 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Козле
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 50 m2
 • Спрат: 2
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се изнајмува трособен стан 50 м2 во Козле, наместен со сопствено парно.

Тип: Изнајмување | Место Козле

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.