Двособен стан Аеродром A1010

 • Објавено на: 16 Февруари 2022
 • Шифра: A1010
 • Цена: €250 EUR
 • Депозит: €250 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Аеродром
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 40 m2
 • Спрат: 9
 • Соби: 2
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се издава нов стан во Аеродром, во зградата на Дабар, позади тобаццо 2, комплет наместен, вселив од 01.03.2022 година.

Тип: Изнајмување | Место Аеродром

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.