Двособен Стан Мичурин A1012

 • Објавено на: 16 Февруари 2022
 • Шифра: A1012
 • Цена: €230 EUR
 • Депозит: €230 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Аеродром
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 52 m2
 • Спрат: 3
 • Соби: 2
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се издава наместен стан во Мичурин, веднаш до железничка станица. Станот е реновиран пред шест месеци.

Тип: Изнајмување | Место Аеродром

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.