Трособен стан Аеродром A1014

 • Објавено на: 16 Февруари 2022
 • Шифра: A1014
 • Цена: €400 EUR
 • Депозит: €400 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Аеродром
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 64 m2
 • Спрат: 9
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 1
 • Балкон: /
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Нов убаво наместен 3 собен стан(со 2 посебни спални).
Одличен поглед на 3 страни од градот и посебна внатрешна гаража на убава позиција

Тип: Изнајмување | Место Аеродром

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.