Трособен стан Аеродром A1016

 • Објавено на: 16 Февруари 2022
 • Шифра: A1016
 • Цена: €250 EUR
 • Депозит: €250 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Аеродром
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 62 m2
 • Спрат: 1
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 1
 • Балкон: 2
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се издава стан во Нас.Аеродром на прв кат, парно, лифт, две тераси, празен.

Тип: Изнајмување | Место Аеродром

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.