Двособен стан Карпош A1017

 • Објавено на: 16 Февруари 2022
 • Шифра: A1017
 • Цена: €250 EUR
 • Депозит: €250 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Карпош
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 60 m2
 • Спрат: 5
 • Соби: 2
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се издава стан во близина на Млечен ресторан во Карпош, на мирна локација блиску до Парк.

Тип: Изнајмување | Место Карпош

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.