Трособен стан Козле A1019

 • Објавено на: 16 Февруари 2022
 • Шифра: A1019
 • Цена: €320 EUR
 • Депозит: €320 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Козле
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 68 m2
 • Спрат: 1
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се издава наместен стан во Козле / Капиштец, на 100 м од Министерство за економија. Станот е комплетно наместен, површина 68 м2, со 3 соби, 2 тераси и бесплатен паркинг пред зграда. Зградата е на одлична и мирна локација, со многу зеленило.

Тип: Изнајмување | Место Козле

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.