Гарсоњера во Флат Ирон A1022

 • Објавено на: 17 Февруари 2022
 • Шифра: A1022
 • Цена: €230 EUR
 • Депозит: €230 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Кисела Вода
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: / m2
 • Спрат: 6
 • Соби: 1
 • Спални: 1
 • Бањи: /
 • Балкон: /
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Гарсоњера за двајца со француски балкон во Флат Ирон, Кисела Вода. Се наоѓа на 6- ти кат со поглед кон крстот на Водно. Слободен паркинг простор позади зграда. Целосно опремен, во зграда со портир на влезна врата и можност за надзор кон влезот од станот.

Тип: Изнајмување | Место Кисела Вода

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.