Двособен стан Кисела Вода A1023

 • Објавено на: 17 Февруари 2022
 • Шифра: A1023
 • Цена: €250 EUR
 • Депозит: €250 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Кисела Вода
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: / m2
 • Спрат: 0
 • Соби: 2
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: /
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Локација : Кисела Вода Rасадник.
На приземје, една спална, дневна, трпезарија, кујна и купатило.
Можност за тераса.
Комплетно наместен.
Цена 250 евра.

Тип: Изнајмување | Место Кисела Вода

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.