Двособен стан Центар A1024

 • Објавено на: 17 Февруари 2022
 • Шифра: A1024
 • Цена: €260 EUR
 • Депозит: €260 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Центар
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 60 m2
 • Спрат: 5
 • Соби: 2
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се издава стан слободен од 1 март 2022.

Тип: Изнајмување | Место Центар

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.