Двособен стан Центар A1025

 • Објавено на: 17 Февруари 2022
 • Шифра: A1025
 • Цена: €240 EUR
 • Депозит: €240 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Центар
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 32 m2
 • Спрат: 3
 • Соби: 1
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Se Издавa стан (32 м2) во Центар, позади Универзална (кај Златен Клас), целосно опремен, на 3 кат, со лифт.
Цена: 240 евра

Тип: Изнајмување | Место Центар

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.