Двособен стан Центар A1028

 • Објавено на: 17 Февруари 2022
 • Шифра: A1028
 • Цена: €200 EUR
 • Депозит: €200 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Центар
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 57 m2
 • Спрат: 5
 • Соби: 2
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се издава празен стан во Центар-Скопје за долг период, со непречен поглед кон Водно, на само 5 минути пешки од Триумфална Порта, опремен само со ВЦ санитарија, Елементи во кујна и Клима уред, идеален е за Семејство или Фирма, на 5 спрат од 5 катна зграда со лифт и со видеофон. Станот е со одлична термо и звучна изолација и во зима бара минимално затоплување при што сметките за струја се премногу ниски.

Тип: Изнајмување | Место Центар

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.