Двособен стан Карпош A1029

 • Објавено на: 17 Февруари 2022
 • Шифра: A1029
 • Цена: €150 EUR
 • Депозит: €150 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Карпош
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 44 m2
 • Спрат: 0
 • Соби: 2
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: /
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Станот е на мирна локација на самиот кеј на Вардар во Влае , типот на издавање е за подолг временски период од минимум 6 месеци , има одлична внатрешна и надворешна топлинска изолација.

Тип: Изнајмување | Место Карпош

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.