Двособен стан Cevahir Sky City A1030

 • Објавено на: 17 Февруари 2022
 • Шифра: A1030
 • Цена: €400 EUR
 • Депозит: €400 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Аеродром
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 52 m2
 • Спрат: 15
 • Соби: 2
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Луксузен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се издава луксузно опремен стан во Cevahir Sky City во блок А на 23 кат. Станот поседува централна климатизација. Во блок А се наоѓа затворен базен и други содржини кои се достапни за станарите.

Тип: Изнајмување | Место Аеродром

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.