Трособен стан Аеродром A1031

 • Објавено на: 17 Февруари 2022
 • Шифра: A1031
 • Цена: €220 EUR
 • Депозит: €220 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Аеродром
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 60 m2
 • Спрат: 6
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Нов стан со перфектен распоред, две спални соби и огромен дневен престој. Перфектен панорамски поглед и со неверојатен влез на дневна сончева светлина.
Станот е со еден збор врвен.
Модерен, компактен и комфорен ооремен со инвертер клими во секоја соба.
Сите материјали се со висок квалитет.
Паркингот е слободен.
Ланци на маркети,училиште,градинка,здравствен дом,угостителски објекти...се во круг од 250м.

Тип: Изнајмување | Место Аеродром

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.