Двособен стан Дебар Маало A1032

 • Објавено на: 17 Февруари 2022
 • Шифра: A1032
 • Цена: €400 EUR
 • Депозит: €400 EUR
 • Агенциска Провизија: 50% Од прва рата
 • Локација: Дебар Маало
 • Тип: Изнајмување
 • Квадратура: 50 m2
 • Спрат: 4
 • Соби: 2
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: 0
 • Состојба: Наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се изнајмува наместен стан во Дебар Маало, веднаш до пазарот Буњаковец.
Станот е слободен од 20.02.2022.
Целосно опремен, со подземна гаража.
Греењето е со сопствено парно.

Тип: Изнајмување | Место Дебар Маало

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.