Трособен Стан Аеродром - Продаден

 • Објавено на: 20 Февруари 2022
 • Шифра: A5013
 • Цена: €По Договор EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Аеродром
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 64 m2
 • Спрат: 3
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се продава нов, невселен стан во нова градба.

- 64м2
- 3/5 спрат/лифт
- североисток
- нов/невселен
- опција за парно
- Мичурин (до општина Аеродром)
- тераса
- 2 спални

Тип: Продажба | Место Аеродром

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.