Трособен Стан Аеродром - Продаден

 • Објавено на: 19 Февруари 2022
 • Шифра: A5014
 • Цена: €83,500 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Аеродром
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 64 m2
 • Спрат: 3
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се продава нов стан на 3 кат, во Стар Аеродром. 64 м2, со 2 спални соби невселен досега и надворешно паркинг место. Цена по договор.

Тип: Продажба | Место Аеродром

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.