Двособен стан Влае A5017

 • Објавено на: 7 Март 2022
 • Шифра: A5017
 • Цена: €67 000 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Влае
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 127 m2
 • Спрат: 2
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 2
 • Балкон: 2
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се продава стан во градба во Влае од 60 м2 на 2 спрат со 2 спални соби, 2 купатила, 2 балкона и кујна со дневна. Станот има одлицен распоред, квалитетна градба и ке биде вселив до крај на 2022 година. Станот е со западна орентација во објект со лифт и парно.

Тип: Продажба | Место Влае

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.