Деловен простор Маџир маало

 • Објавено на: 27 Февруари 2022
 • Шифра: A5022
 • Цена: €60 000 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: 1%
 • Локација: Центар
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 54 m2
 • Спрат: /
 • Соби: /
 • Спални: /
 • Бањи: 2
 • Балкон: /
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се продава/ изнајмува деловен простор од 54 м2 во Маџир маало. Просторот е одличен за едукативни, сметководствени или адвокатски дејности. Располага со две WC-иња а греењето е со инвертер клима.

Тип: Продажба | Место Центар

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.