Четворособен стан Ново Лисиче A5027

 • Објавено на: 9 Март 2022
 • Шифра: A5027
 • Цена: €112 000 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Ново Лисиче
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 100 m2
 • Спрат: 0
 • Соби: 4
 • Спални: 3
 • Бањи: 2
 • Балкон: 2
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се продава стан во Ново Лисиче на приземје од 100 м2 од кој 85 м2 станбен дел , 15 м2 помошни простории и 7 м2 подрум. Станот е во добра состојба и има 3 спални соби, 2 купатила, 1 остава и 2 двора. Станот е со запад - исток орентација и има централно греење.

Тип: Продажба | Место Ново Лисиче

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.