Трособен Стан Аеродром A5029

 • Објавено на: 9 Март 2022
 • Шифра: A5029
 • Цена: €85 000 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Аеродром
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 94 m2
 • Спрат: 4
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 2
 • Балкон: 2
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се продава стан во Аеродром од 94 м2 од кој 79 м2 станбен дел, 15 м2 балкони и 8 м2 подрум. Станот е во објект без лифт на 4/5 спрат и има 2 спални соби, 2 купатила, 2 балкона од кој 1 затворен, кујна со дневна. Станот е во добра состојба и има исток - запад орентација.

Тип: Продажба | Место Аеродром

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.