Деловен простор Ново Лисиче A5036

 • Објавено на: 14 Март 2022
 • Шифра: A5036
 • Цена: €36 000 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: 1%
 • Локација: Ново Лисиче
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 31 m2
 • Спрат: /
 • Соби: /
 • Спални: /
 • Бањи: 1
 • Балкон: /
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Продавам деловен простор комплетно реновиран(електрична И водоводна инсталација, санитарија, столарија, молерај) во Ново Лисиче од 31м2 на приземје на адреса Бидое Смилевски Бато 77/4.
Истиот може да се пренамени во станбена површина со двор. Има два влеза гледа И на паркингот И према внатресниот дел. Погоден за угостителски објект, аптека, продавничка, месара, авто делови, градежни материјали...

Тип: Продажба | Место Ново Лисиче

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.