Се продава куќа Центар A5037

 • Објавено на: 14 Март 2022
 • Шифра: A5037
 • Цена: €350 000 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Центар
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: / m2
 • Спрат: /
 • Соби: /
 • Спални: /
 • Бањи: /
 • Балкон: /
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се продава куќа. Куќата има 3 стана по 86м2 (приземје, 1 и 2 кат, исти станови има по 86м2) Во сутерен има еднособен стан (40м2) и 4 подруми (околу 35-40м2) Напред и позади има двор. Секој стан си е посебно на струјомер, водомер, имотен лист. Можност за градба уште 2 ката и поткровје. Маркицата е А2 : П+4+ПК. Цена : 350000 еур. Локација - Оу Песталоци, Центар.

Тип: Продажба | Место Центар

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.