Се продава дуќан Центар A5039

 • Објавено на: 17 Март 2022
 • Шифра: A5039
 • Цена: €420 000 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Центар
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 125 m2
 • Спрат: /
 • Соби: /
 • Спални: /
 • Бањи: 3
 • Балкон: /
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се продава дуќан во ГТЦ на одлична локација со поглед кон Жена Парк. Дуќанот има 125 м2 и е со 3 тоалети. Дуќанот е издаден и има можност да се купи со кираџија.

Тип: Продажба | Место Центар

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.