Се продава куќа Бардовци A5040

 • Објавено на: 19 Март 2022
 • Шифра: A5040
 • Цена: €150 000 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Бардовци
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 120 m2
 • Спрат: /
 • Соби: 4
 • Спални: 3
 • Бањи: 3
 • Балкон: /
 • Состојба: Полу-наместен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Сее продава куќа во Бардовци, приземна со површина од 120 м2 со голем салон, трпезарија и кујна, три спални соби од кои една е со сопствена бања, уште една бања и тоалет, утилити и една помошна просторија. Куќата поседува двор во површина од 600 м2. Цена 150.000 евра.

Тип: Продажба | Место Бардовци

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.