Дуќан во Центар 38м2

 • Објавено на: 1 Јуни 2022
 • Шифра: V50050
 • Цена: €96.000 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Центар
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 38 m2
 • Спрат: /
 • Соби: /
 • Спални: /
 • Бањи: 1
 • Балкон: /
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се продава дуќан во Центар на главен булевар од 38м2. Се наоѓа на семафорте на аголот мегу Булевар,, Коцо Рацин'' И Булевар СВ,, Кирил И Методиј'' карши катната гаража на Тинекс(Рагуса 360) до салонот за врати Арикктон. Внатрешната измерена површина му е 40м2. Идеален за изложбен салон за било каква намена.

Тип: Продажба | Место Центар

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.