Трособен Стан Ѓ.Петров 103м2

 • Објавено на: 1 Јуни 2022
 • Шифра: V50051
 • Цена: €90.640 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Ѓорче Петров
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 103 m2
 • Спрат: Приземје
 • Соби: 3
 • Спални: 2
 • Бањи: 2
 • Балкон: 2
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се Продава некористен стан во Ѓ.Петров кај очната Клиника со површина од 88м2 внатрешна површина И 15м2 две тераси или вкупно 103м2.
-Станот се наога на високо приземје
-Ориентација: исток
Истиот се состои од :
-ходник
-голем салон
-два тоалета
-две спални (можност за трета)
-две тераси
Истиот во моментот ќе се молерисува И ке му биде струган И лакиран паркетот.

Тип: Продажба | Место Ѓорче Петров

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.