Гарсоњера во Чаир

 • Објавено на: 31 Maj 2022
 • Шифра: A50061
 • Цена: €27.000 EUR
 • Депозит: €/ EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Чаир
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 25 m2
 • Спрат: 5
 • Соби: 3
 • Спални: 1
 • Бањи: 1
 • Балкон: 1
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 076 88 33 05

Се продава одлична гарсоњера од 25м2 на ул. Џон Кенеди (во блокот карши пензионерскиот дом и училиштето Васил Главинов) Дневна со кујна, ходник, бања, шпајз, балкон. Се наоѓа на 5ти кат од 8 со лифт (работи без проблем) Станот е во одлична состојба и е реновиран 2020 година. ПВЦ Прозори, Блиндор врата. Греењето е централно.

Тип: Продажба | Место Чаир

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.