Контактирајте нѐ

Контакт Инфо

Поврзете сѐ со нас преку телефон или преку e-mail

Контакт:

info@stanovi-skopje.com

Контакт Адреса и Телефон

Јавете се сега 076 88 33 05

Станови Скопје
Ѓорче Петров 74
Скопје 1000, , Северна Македонија